Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Zašto mi nije žao što mucam?

Čitajući naslov sigurno ste pomislili „ma ovaj je lud“, ali istina je, nije mi žao što mucam. Dobro, neću Vas lagati, ponekad mi dođe da propadnem u zemlju i htio bih da baš tada ne mucam, ali općenito nije mi žao što mucam.

Ima puno razloga za ovakvo mišljenje a za početak jedno od njih je da me je mucanje učinilo i definiralo osobom kakva jesam. Znam, zvučat će možda egoistično ali mislim da sam dobra osoba, a i iskreno zašto ne bih mislio da nisam? Općenito zašto bi bilo tko od Vas mislio da nije dobra osoba?

Mucanje mi je dalo puno više nego što je "uzelo"

Mucanje mi je dalo nekoliko pozitivnih stvari od malih nogu. Jedna od njih je ta da sam odličan slušač i svatko mi se povjerava, te ulijevam osjećaj sigurnosti. Možda i nije to zbog mucanja, ali ja osobno mislim da je, jer kroz čitav svoj život više sam slušao nego govorio a i osobni problem oko govora me potaknuo da više cijenim tuđi.

Mucanje te jednostavno oblikuje u možda drugačiju osobu kakvom bi postao da ne mucaš. Tko zna, možda bih bio osoba koja vara ljude, pravi se frajerom, ne ulijeva sigurnost drugima i ne stvara osjećaj dobrog prijatelja.

I baš zato ne bih mijenjao sebe kao čovjeka, i baš zato mi je „drago“ što mucam i što me je mucanje odvelo k pravom putu kako biti dobar čovjek.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.