Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Lee G Lovett Serijal Citata iz knjige

Najavljujemo da ćemo od početka slijedećeg tjedna svaki dan objaviti jako zanimljive citate koji su nas se dojmili iz knjige Lee G. Lovetta.

Ne možemo riječima u jednoj objavi objasniti koliko je knjiga dobra ne samo za mucanje već i za Vaš um, način razmišljanja, Vas općenito. Jer, da bi pobjedili bilo koju psihološku prepreku u životu, prvo morate pobjediti Vašeg najvećeg protivnika - sebe. Jedna od rijetkih knjiga za koju se ne bojimo reći da mijenja živote ... Na bolje ...

Skeptični ste? I trebate biti. Zato od ponedjeljka počnite pratiti seriju citata iz knjige te ih zajedno možemo diskutirati i nadamo se - navesti Vas da nabavite knjigu i započnete sa promjenom na bolje. 💕💕

Serijal citata iz knjige objavljivat ćemo ovdje i na Facebook stranici.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.