Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Lee G Lovett Knjiga Serijal 3

Ljudski mozak je jako susretljiv/osjetljiv na sugestije. Što to znači? Ako imate negaitvne misli, produkt toga će uvijek biti negativni rezultati. Sa druge strane, pozitivne misli donose pozitivne rezultate. Mozak točno zna što treba raditi sa informacijama kojima ga "hranimo".

Ovo je dosta bitno i opet vezano na prijašnje članke - AUTOSUGESTIJA i NEUROPLASTIČNOST. Hranite mozak negativnim stvarima i rezultati će biti negativni i obrnuto. Ako mozgu dovoljno dugo sugerirate pozitivne misli, one će se skupljati i postajati sve normalnije i učestalije.

Lee Lovett posjetio je jednom psihijatra Doidge-a koji mu je dao jako puno korisnih savjeta. Ne, to nije bio "onakav" posjet već je Lee bio zainteresiran što psihijatara ima za reći oko njegovog mucanja te skupiti neke potrebne informacije. Skupio ih je i više nego se nadao.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.