Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Lee G Lovett Knjiga Serijal 2

Svjesno ponavljanje pozitivnih misli i pozitivnog govora (više o tome malkice dolje) utječe i može kontrolirati svjestan um.

Misli ponovoljene dosta puta mogu biti prihvaćene od strane podsvjesnog uma.

Što je to pozitivan govor?

Pozitivan govor je onaj u kojem si autosugerirate pozitivne stvari i situacije:

  • "Danas će moj govor biti savršen",
  • "Isključivo JA imam kontrolu nad svojim govorom",
  • "Obožavam pričati i uživam u pričanju",
  • "Moj govor je iz dana u dana sve bolji",
  • ...itd

Pozitivan govor možete sami smisliti ili dobiti ideje iz knjige. Autosugestija je dio knjige koji je bitan ali ne i ključan. Autosugestija samo upotpunjuje ideju o Neuroplastičnosti mozga gdje mozgu šaljemo poruke koje bi mi htjeli da on procesira.

Na taj način mozak nakon nekog vremena počinje prihvaćati sugestija i primjenjivati ih. G. Lovett kaže kako je potrebno nekoliko tjedana da mozak počinje procesirati sugestije i prihvaćati ih dio po dio. Vrlo je bitno autosugestiju shvatiti ozbiljno i pristupiti joj sa 100% uvjerenjem kako to zaista i možete te to zaista i mislite.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.