Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Lee G Lovett Knjiga Serijal 4

Znate li da 70% populacije na svijetu ima problema sa govorom i 20% od njih ima ogromnu tremu i strah od javnog govora? 8% populacije potraži neki oblik pomoći oko govora.

O tome ćemo i kasnije ali veliki postotak ljudi ima jako veliki potencijal da počne mucati. Dovoljno je samo nekoliko sumnji u govor i mucanje će zgrabiti priliku i "uvući" se kao negativna misao u mozak. Jednom kada to napravi, ukoliko osoba ne reagira odmah i pokuša ju maknuti pozitivnim mislima, jako je se teško riješiti.

I sad Lovett je bio izvrstan govornik. Dapače, išao je na natjecanja u recitiranju ali jednoga dana pred razredom se "spetljao" u govoru, svi su se nasmijali i tada mu se pojavila prva sumnja. Nije ju riješio odmah i ona je rasla i rasla sve dok nije narasla do te mjere da nije mogao reći više svoje ime.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.