Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Mislite da ste manje vrjedniji od drugih?

Sigurno ste se često pitali zašto baš ja mucam? Da li sam zbog toga manje vrjedniji od drugih? Kako će okolina reagirati na moj problem (mucanje)?

Da li ću biti prihvaćen/na u društvu? i još mnogo drugih pitanja zasigurno prolazi Vašim mislima.

Mucanje Vam ne smije biti prepreka u ostvarivanju Vaših životnih ciljeva.

Svatko je poseban na svoj način

Vjerujem da se u svakome od Vas krije neki talent. Pogledajte samo naše poznate hrvatske ličnosti koje također imaju/ili su imale govornu manu. Danas su neki od njih uspješni glazbenici, sportaši, političari i sl. ali ne samo oni, nego i mi koji pišemo za ovaj portal također smo visoko obrazovani mladi ljudi. Mucanje nas nije uspjelo „pokolebati“ već smo se suočili s njim. Nikada sebe ne smijete smatrati manje vrjednijim od drugih samo zato jer mucate, već trebate pokazati da ste jači od njega.

Rad na sebi, volja i upornost dovesti će Vas do optimalnih rezultata. Negativne misli trebate izbaciti iz sebe, a svoje tijelo i duh napunite samo pozitivnim mislima. Za kraj dragi moji čitatelji nemojte da Vas mucanje svlada, već vi polako i strpljivo svladajte njega. Sretno!

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.