Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Upoznajte Martinu - novoga člana našeg tima(logoped)

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo najnovijeg člana tima portala - Martinu. Martina radi kao logoped i javila nam se u želji da pomogne našoj zajednici. Već je pridonijela svojim člancima koji će uskoro biti objavljeni na stranici.

Nova stranica, novi član našega tima

Kao što već znate - stranica se redizajnira. Nažalost, zbog nedostatka vremena nismo u mogućnosti izbaciti stranicu brzo kao što smo mislili, ali vjerujte - isplatiti će Vam se čekanje. Spominjem ovo zato što je u planu rubrika "Pitajte našeg logopeda" koju će vrlo vjerojatno voditi Martina i odgavarati na Vaša pitanja.

Ja sam Martina, zaokružila sam 30 godina, profesor logoped, živim, radim, djelujem na području Velike Gorice, živim na selu, iskustvo s individualnim i grupnim radom, poremećaji izgovora, čitanja, pisanja, tešoće učenja, a inače sam Daruvarčanka. Zanima me i volim crkvenu glazbu, ljetovanje, francuski jezik, mačke i konje.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.