Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Inspiracijska kratka priča

Dobili smo poruku od Josipa, učenika 8. razreda koji također muca i čija kratka priča treba biti inspiracija svim osobama koje mucaju. Nikada se nemojte predati i odlučiti da mucanje ima kontrolu nad Vašim životom!

Samo pozitivno :)

Lijep pozdrav!

Ja sam Josip, učenik 8. razreda. Mucanje mi u školi i u svakodnevnom životu predstavlja problem, ali nikada me nije omelo u nekom mom naumu. Prošle godine postao sam trostruki županijski prvak te državni prvak iz povijesti. Mucati sam počeo u četvrtom razredu i to traje do sada. Moja okolina s tim je pomirila, ali ja i dalje svaki dan vježbam govor da prestanem ili barem malo ublažim mucanje. Uz povijest i geografiju, najdraži mi je predmet hrvatski što je s obzirom na mucanje malo čudno, Prije koji dan sam pronašao ovu stranicu i svaka čast onima koji su je napravili!

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.