Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Moj "anđeo čuvar"

Dragi prijatelji, poznanici i ne poznanici, sigurno se pitate zbog čega me je inspirirao naslov moje nove kolumne „Moj anđeo čuvar“? Pretpostavljam  da se većina Vas kroz život borila sama.

Znam da Vam nije bilo lako u nekim periodima života, vjerujete, nije ni meni. No, tijekom cijelog svog života zapravo sam imala svog „anđela čuvara“, jednu posebnu osobu, točnije sestru blizanku.

Antonia i njezina borba skupa sa mnom u svim tim teškim trenutcima, kojih je nažalost bilo jako puno, potakli su me da napišem ovu kolumnu i da joj se zahvalim na podršci. Prolazila je gotovo jednako kao i ja sve neugodne situacije, na koje nisam mogla utjecati.

Sestra kao najveća potpora

Vjerojatno će među čitateljima biti i mojih školskih kolega, a oni najbolje znaju koliko se ona borila za mene, koliko me je štitila. Bilo je trenutaka kada me je ohrabrivala i govorila mi da se ne obazirem na neke stvari, da nisu vrijedne mog živciranja, no u njezinim očima vidjela bih sasvim nešto drugo, vidjela bih da je pogađa jednako kao i mene. Takvi osjećaji bili su neizbježni, patile smo zajedno. Znala mi je reći „Matea moja, ja sam sve to nekako prolazila s tobom, kao da se meni to dešavalo“.

Ona je bila ta koja mi je olakšala život, iako se u nekim situacijama i ljutila na mene. Gurala bi me naprijed i govorila „ajde moraš Matea“, ali znate i sami da postoji nešto jače od nas, ono što nas gura nazad. Budite jači od toga.

Bila mi je zaista velika podrška u životu, i dan danas je. Moram Vam priznati da sam zahvalna što sam imala svog „anđela čuvara“, što zapravo nisam bila sama. Sretna sam što je imam, ona je ujedno i moja najbolja prijateljica.

Hvala Ti Antonia!

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.