Portal Mucanje je neprofitna organizacija. Ukoliko nam želite pomoći i donirati, možete to napraviti ovdje. Hvala!

1min
admin

Valmod Terapija - Varaždin

Malo pravih mjesta ima u ovome području Europe koje s tolikom željom, ljubavi i strasti te predanosti pomažu ljudima da se izliječe od mucanja.

Jedno od takvih je definitivno „Valmod“ program u Varaždinu.

Terapije je sada privatna i plaća se a dodatne infromacije možete pronaći na njihovoj službenoj stranici

Terapija koja mi je promjenila život

Terapija traje 12 dana, i u tih 12 dana ćete vjerojatno sresti osobe sa kojima ćete biti povezani cijeli život. Nakon dugo godina življenja u okruženju u kojemu Vas skoro nitko ne može shvatiti, nađete se u skupini ljudi koji dijele isti problem kao Vi i koji shvaćaju kako se osjećate čitavog života.

Osobno, bio sam na terapiji 2010 godine u 11-om mjesecu. Mogu reći da mi je to bilo 12 najboljih dana u životu. Nema vanjskog stresa uzrokovanog od strane fakulteta, pritiska roditelja, bilo čega. Postojala je samo grupa i vježba, ništa drugo. Nakon 12 dana provedenih na terapiji, vratio sam se kući i pričao sam kao preporođen, čak mi se mama i rasplakala jer je vidjela da pričam bez ikakvih poteškoća nakon 20 godina.

Na terapiji može prisustvovati roditelj sa svojim djetetom, te slušati sva predavanja i biti nazočan na izlaganjima određenih zadataka.

Nemojte ni sekunde dvojiti da li otići na terapiju ili ne, nego jednostavno otiđite, nećete požaliti vjerujte mi. Više o Valmod programu moći ćete pročitati u nadolazećim artiklima, gdje ćemo detaljnije opisati njihov rad., a vjerojatno ćemo i pokušati obaviti intervju sa doktorom Novoselom.

Koja je Vaša priča?

Ukoliko mislite da nam možete pomoći, ili da imate priču, savjet ili članak koji bi mogao pomoći drugim posjetiteljima, slobodno nam ju pošaljite.

Također, svatko tko je zainteresiran može postati autor na portalu mucanje.com ukoliko je odgovoran, često posjećuje portal i ima smisla za pisanjem artikala.

Da bi postali autor, morate prvo napisati par članaka kako bi vidjeli da ste stvarno zainteresirani postati autorom. Nakon toga ćemo Vas kontaktirati želite li postati dio naše zajednice.